Så invitere Frank’s igen til intim koncert

Så invitere Frank’s igen til intim koncert

15. januar 2014 - kl. 9:16 - af

Peter ag_600x250Den 1. marts kl. 18 kan man opleve Peter A.G. på Frank’s Restaurant og som traditionen byder, er det med en lækker tre retters lokal menu og efterfølgende intim koncert.

Efter middagen kommer selveste “mr. Swing King”, og hvem vil ikke gerne “slingre ned ad Vestergade” med “de vilde kaniner”, imens der er “lav sol over Aarhus”, og “når han bliver gammel, vil han sidde på en bænk, der hvor havet slår ind over molen”. Alle kender hans sange og kan synge med på dem. Så der er lagt op til en hyggelig aften i selskab med Peter A.G.

Billetter kan købes her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så invitere Frank’s igen til intim koncert' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER