Oprykningsjubel og håndboldfeber på Stidsholt

Oprykningsjubel og håndboldfeber på Stidsholt

15. januar 2014 - kl. 13:46 - af

Oprykning - haandbold_600x250I en tid, hvor håndboldfeberen raser i forbindelse med Håndbold-EM i Danmark, sker der også på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole rigtig meget på håndboldfronten.

I søndags d. 12. januar sikrede begge Stidsholts to U-16 drengehold sig oprykning.  Drenge A holdet sikrede sig med en 18 – 15 sejr over Ø. Brønderslev oprykning til 2. division, og efter en 38 – 29 sejr over Strandby/Elling skal Stidsholts drenge 2. division for første gang spille i 1. division.

Også Stidsholts fodboldspillere havde succes i weekenden. Skolen deltog med tre hold i Nordjyske Mesterskaber for efterskoler og vandt både A- og B-rækken og skal dermed d. 25. januar repræsentere Nordjylland ved Danmarksmesterskaberne i indefodbold for efterskoler i Hedensted. Stidsholdts pigehold blev nr. 3.

I det hele taget var den første uge efter juleferien præget af stor aktivitet på Stidsholt.
I lighed med landets øvrige efterskoler holdt Stidsholt onsdag d. 8. januar Åbent Hus på Efterskolernes Aften. Her besøgte omkring 35 familier skolen med henblik på at tilmelde deres barn til et efterskoleophold i de kommende år. De fik aftensmad, blev vist rundt på skolen af nogle af skolens nuværende elever og fik en orientering om Stidsholts tilbud af forstander Steen Jensen og skolens øvrige ansatte.

Og udover ovennævnte weekendaktiviteter på håndbold- og fodboldfronten deltog Stidsholts badmintonlinje i holdkampe i Skagen, på Signe Idrætsefterskole i Sønderjylland og på Stidsholt, og skolens svømmere var til stævne i Hjallerup.

I weekenden d. 18.-21. januar er elever og lærere på Stidsholts håndboldlinje til håndbold-EM i Herning.

Og lørdag d. 1. februar drager alle Stidsholtelever og lærere på en 6 dages skitur til Hafjell i Norge.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oprykningsjubel og håndboldfeber på Stidsholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER