Generalforsamling i Sæby Sportsfisker Klub

Generalforsamling i Sæby Sportsfisker Klub

14. januar 2014 - kl. 12:19 - af

Fiskeri_600x250Så kan Sæby Sportsfisker Klub se frem til sin første generalforsamling, som afholdes i klubhuset den 30. januar kl. 19.00

Dagsordnen kan ses på klubbens hjemme side www.ssfk.dk

”Efter nogle fejlslagne år i en sammenlægning med Frederikshavn Lystfiskerforening, har vi genetableret klubben i Sæby med stor succes. Vi har passeret medlem nummer 120 på bare det første år og inden regnskabet er helt færdigt, ser det ud til et fornuftigt overskud.

Disse penge skal bl.a. bruges til vores voksende ungdomsafdeling, som samles hver torsdag kl. 19.00 i klubhuset. Der er mange aktiviteter for vores unge, som også selv kommer med mange ønsker og ideer.

Der er tilknyttet 4 seniorer til at varetage de unges interesser og igennem 2013 har de været på flere gode fisketurer. At vores juniorer bare er dygtige beviste de, da de vandt Nordjysk Mesterskab. NM består af 4 konkurrencer, hvor hver konkurrence består af fiskeri, spørgsmål og praktik. Ved sidste konkurrence kåres den endelige vinder, hvor Steelheads Sæby gjorde rent bord. Steelhead, som vores juniorer kalder sig, har vores unge selv fundet på, og de har selv lavet deres logo, som de bærer på deres hætte trøjer og T-shirts med stolthed.

Nu kan vi se frem til sæson starten på torsdag den 16. januar, hvor vi igen må fiske i vores dejlige Sæby Å. Der vil blive arrangeret morgenkaffe og middagsmad for de fremmødte, som er tilmeldt arrangementet. Det har altid været tradition at starte fiskeriet til midnat, hvor en mindre gruppe ivrige lystfiskere mødes.

2014 bliver et spændende år for klubben, hvor der skal findes en løsning til en fri faunapassage ved det nedslidte, omkostningstunge og formålsløse stemmeværk ved den flotte Sæby Vandmølle. Vi skal have lagt mange tons gydegrus ud til de fisk, som i fremtiden kan svømme frit op i Sæby Å. Vi skal have markedsført Sæby Å og Sæby, som et sted, hvor der virkelig er fiskemuligheder. Endvidere skal vores kreative og arbejdsomme medlemmer være med til at sikre, at vi i fremtiden kan tilbyde både lokale og turister fantastiske oplevelser og fangster i hele Sæby ”, siger Jesper Christensen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i Sæby Sportsfisker Klub ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger