De små i centrum til Babysalmesang i Badskær

De små i centrum til Babysalmesang i Badskær

14. januar 2014 - kl. 15:57 - af

Babysalmesang_600x250– Og det er de helt små vi snakker om,  for er man blevet 1 år, er man ved at være for stor!  På trods af navnet er det selvfølgelig ikke babyerne, der skal synge. De skal lytte, se, opleve og mærke hvad kirkens rum og sang og musik kan gøre ved en. Og så skal de nyde at være helt tæt på deres mor – eller far. Netop forældrenes stemme er det smukkeste et spædbarn kan forestille sig at lytte til, derfor er det også ligegyldigt, om man er en stor sanger eller ej. Al opmærksomhed er rettet mod de små og de ca. 30 min. der synges, danses og lyttes, er det børnenes behov der er i centrum.

Der er en helt speciel stemning i kirken når mødrene  kommer (for ja, det er mest mødre) med deres helt små i kirken. Kirken er denne onsdag formiddag deres – og det udnytter man under babysalmesangen. Først sidder sognemedhjælperen, der leder babysalmesangen, sammen med babyer og mødre i alterbuen, herefter rykker man over til kirkens smukke mosaik, som de små betragter med glædespjæt og store øjne. Der danses herefter i koret og babyerne vugges i et tæppe til ”Sov sødt barnlille”.  Der sluttes af i alterbuen igen med nusse- og puttesange og måske lidt sæbebobler.

En ting er musikken og oplevelserne i kirken. Bagefter samles mødrene i graverboligen og her går snakken lystigt. Det fungerer næsten som en slags mødregruppe, og allerede de første gange bliver der snakket søvn, dagpleje, autostole og hvad ellers nybagte forældre går og tænker på!

Der er to babysalmesangshold i foråret/sommeren og nye ansigter er meget velkomne. Første hold starter onsdag den 22. januar kl. 10.00 i Badskær Kirke og mødes 8 gange, oplyser sognemedhjælper, Anette Bilde Jacobsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De små i centrum til Babysalmesang i Badskær' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger