På fredag uddeles årets erhvervspriser

På fredag uddeles årets erhvervspriser

13. januar 2014 - kl. 14:33 - af

På fredag løftes sløret for, hvem der har vundet Vækst og Vilje Erhvervsprisen og Iværksætterprisen ved Vækst og Vilje arrangementet i Det Musiske Hus, hvor omkring 200 er tilmeldt.

Erhvervshus Nords bestyrelse Frederikshavn Erhvervsråd har nomineret 15 kandidater til Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2013 og otte kandidater til Iværksætterprisen 2013, som er indstillet af Turisthus Nord, de tre handelsforeninger og de tre erhvervsforeninger i Skagen, Sæby og Frederikshavn.

Der er som vanligt taler fra erhvervsdirektøren og borgmesteren, og årets indlægsholder er Jan Fritz Hansen, vicedirektør i Danmarks Rederiforening, som vil fortælle om styrkerne og udfordringerne for Det Blå Danmark samt om potentialet for den maritime klynge i Nordjylland og Frederikshavn Kommune. Underholdningen bliver leveret af komiker Kim Andersen. Per Malmberg, direktør for Arena Nord, vil ved lejligheden uddele 40.000 kroner til Kræftens Bekæmpelse, som er indsamlet i forbindelse med deres billotteri under INK-festivalen.

Formiddagen afsluttes med Frederikshavn Erhvervsråds uddeling af de to priser.  De nominerede til Vækst og Vilje Erhvervsprisen, som gives til en virksomhed eller person, der har ydet en ekstraordinær indsats for erhvervsudviklingen i Frederikshavn Kommune, er:

Gitte Henning A/S, Skagerak Pelagic A/S, Slagter Munch ApS, Dansk Mikrobølge Teknik Aps, K.B Metal ApS, NBE Production A/S, A.B.C Service ApS, Happydays A/S, Lyngsaa A/S, RAIS A/S, D-T Interlink A/S, Vestergaard Marine Service A/S, Roblon A/S, Lars Dannervig (Restaurant Empire, Café Empire, Sæby Søbad) og Farm Fun.

De nominerede til iværksætterprisen er:
Catonets, Jesper Winther – Skagen Fiskerestaurant, Grenen Maskinfabrik ApS, LBB3, Stæhr Marine Engineering A/S, Orskov Offshore A/S, Dennis Sommer – 2takt Café og Brasserie og Helle Høyer – Designersmarket og Mejeriet i Jerup.

Bag arrangementet står Erhvervshus Nord, Turisthus Nord, handelsstandsforeningerne i Sæby, Skagen og Frederikshavn, Arena Nord, Spar Nord og Frederikshavn Kommune.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'På fredag uddeles årets erhvervspriser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER