Roblon har offentliggjort deres årsregnskab for 2012/13

Roblon har offentliggjort deres årsregnskab for 2012/13

11. januar 2014 - kl. 0:33 - af

Hos Roblon, som driver virksomhed både i Frederikshavn og Sæby, har det været et yderst tilfredsstillende år, oplyser bestyrelsen. Omsætningen blev på 267,0 mio. kr., hvilket er en stigning på 5,2 % i forhold til sidste års omsætning på 253,8 mio.kr. og et overskud på 54 mio. kr. en fremgang på 32 procent i forhold til året før.

I foråret 2013 flyttede Roblon, som producerer maskiner til fremstilling af kabler, fibre og tove, sin lysproduktion fra Frederikshavn til fabrikken i Sæby. Alt er forløbet planmæssigt og fabrikken i Sæby er blevet moderniseret, så den er tidssvarende for medarbejderne.

For Roblon handler det om at skabe et klart fokus på, hvad der giver værdi for kunden og fjerne unødige arbejdsrutiner for medarbejderne.

Udviklingen af de markedsmæssige muligheder er endvidere fastholdt med aktiviteter inden for udvikling af helt nye produkter. Roblon har blandt andet udviklet nye banebrydende maskiner til den fiberoptiske kabelindustri.

Roblon forventer nye investeringer i 2014, hvilket selvfølgelig vil kunne ses på resultatet, der forventes at blive 10-20 mio. kr. mindre end i 2013. Omsætningen forventes at blive på samme niveau som i år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Roblon har offentliggjort deres årsregnskab for 2012/13' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER