Spring på kunstbussen til Herning…

Spring på kunstbussen til Herning…

10. januar 2014 - kl. 0:03 - af

Er man interesseret i nutidskunst, skal man springe på bussen fredag den 24. januar. Den afgår fra rutebilstationen i Sæby kl. 10 og kører til den forrygende kunstmesse Art Herning 2014 i messecenter Herning. Der er kaffe, rundstykker og opsamling undervejs gennem kommunen, og man lander i Midtjylland ved middagstid, hvor der serveres frokost på Hotel Eyde tæt på messecenteret.

Der er festlig åbning af kunstmessen kl. 14, hvorefter man har god tid til at suge indtryk til sig og måske købe et par skilderier eller nogle stykker grafik.

Hjemturen starter kl. 17, og der serveres sandwich medens bussen kører nordpå.

Turen er arrangeret af Frederikshavns Kommunes Biblioteker i samarbejde med Galleri Nordenvind i Sæby.

Prisen er 500 kr omfattende transport, frokost, entré til messen, kaffe, rundstykker og sandwich. Yderligere drikkevarer er for egen regning. Man betaler i bussen, og der er bindende tilmelding senest fredag den 17. januar. Tilmelding sker på ét af kommunens biblioteker.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spring på kunstbussen til Herning...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER