En lille historie fra det virkelige liv…

En lille historie fra det virkelige liv…

9. januar 2014 - kl. 9:24 - af

Henriette Grøn Franksen, arbejder hos Hårmix i Vestergade som frisørassistent, hun fortæller:
Jeg cykler på arbejde hver dag, og stiller min cykel uden for salon Hårmix. Det er der sådan set ikke noget mærkeligt i. Min cykel er en lækker limegrøn shop cruser med lyserøde hjul, altså ret sej, og det er en cykel jeg holder meget af, da det er en gave fra min mand og børn.

Mandag lige før lukketid i salonen, kom en bil med en trailer og stoppede op ude foran salonens butiksvindue. Der lød et ordentlig brag, og fandeme om ikke de stjal min cykel. Meget prof smed de den op på deres trailer, det gik meget stærkt. Min chef Lene Christiansen så det hele, og handlede hurtigt ved at løbe ud, men væk var de. Lene kontaktede omgående politiet. Vi var rystet.  Politiet tog det meget alvorligt, og kørte rundt, men en telefonopringning senere på aftenen bekræftede desværre, at min cykel nok er over alle bjerge.

Man skal åbenbart finde sig i meget. Man mener, det er udlændinge, desværre fik vi ikke nr. pladen, da det jo var mørkt, men det er da trist, man ikke kan have noget specielt, som man holder af, for sig selv.

Så en lille advarsel! Pas på der ude!
Og ja! cyklen var låst”.

En kommentar til “En lille historie fra det virkelige liv…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “En lille historie fra det virkelige liv…”

  • Pia Sørensen

    Hold nu op hvor frækt. Ærgeligt i ikke lige så nummerplade….. Og ja din cykel var nemlig ret sej, så kunne da godt forstå andre ville have fingre i den, men helt ærligt, det er sgu frækt det der……

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En lille historie fra det virkelige liv...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER