Medarbejderne på Danish Crown er nu lukket ud

Medarbejderne på Danish Crown er nu lukket ud

8. januar 2014 - kl. 16:25 - af

Den gris der i formiddags satte hele slagteriet i Sæby i karantæne, på grund af mistanke om sygdom, var ikke smittet med den frygtede svinepest, og efter besætningen ved Århus, hvor grisen kom fra, nu også er blevet kontrolleret uden fund af sygdommen, har de medarbejdere på Danish Crown, der har siddet og ventet på at blive lukket ud, fået fri.

Mistanken opstod, fordi en gris viste sig at have symptomer, som kan opstå ved smitte med svinepest. Lignende symptomer kan dog også opstå som følge af kraftig stress eller en række andre lidelser hos svin. Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Det er nødvendigt at lukke et slagteri, hvis der er mistanke om, at der er fundet svinepest. Sygdommen er nemlig særdeles smitsom, og karantænen sker for at undgå, at sygdommen spredes.

Aftenholdet er mødt ind, og slagteriet i Sæby vil i løbet kort tid køre som normalt igen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Medarbejderne på Danish Crown er nu lukket ud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER