Stidsholt-elev på landsholdet i håndbold

Stidsholt-elev på landsholdet i håndbold

7. januar 2014 - kl. 0:01 - af

Christian Heykoop, som er elev på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskoles håndboldlinje, og som kommer fra Hjorthøj, deltog i dagene 27.-28. december i en landsholdssamling med det hollandske U-18 landshold i håndbold. Som navnet antyder, er 16 årige Christians far fra Holland, og han blev derfor inviteret med til denne landsholdssamling.

Christian spillede træningskamp mod Belgien den 28. december. Han var på banen de første 14 minutter i 2. halvleg og nåede her bl. a. at score 2 mål. Christians både spillemæssige niveau, og hans måde at tackle hele situationen på, overbeviste den Hollandske U-18 landstræner om, at Christian skal udtages til fremtidige landsholdssamlinger med henblik på, at det Hollandske U-18 landshold kvalificerer sig til EM 2014 i Polen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholt-elev på landsholdet i håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER