Varm suppe og hygge ved julemandens hus

Varm suppe og hygge ved julemandens hus

5. januar 2014 - kl. 13:59 - af

I forbindelse med søndagsåbent i Sæby, havde Handelsstandsforeningen inviteret byens borgere på gratis suppe på Torvet kl. 12, og det var noget, der kunne bruges denne lidt rå og kolde søndag i januar.

Sammen med suppen, var muligheden for at gå på søndagsudsalg i en del af byens butikker. Og herfra lyder der stor tilfredshed med dagens arrangement, der i nogle af butikkerne, sammen med de ekstra gode tilbud, skabte kø allerede fra kl. 10 ved åbningen.

Klokken 12 blev dørene til Julemandens Hus åbnet, og her var der som sagt muligheden for at få en kop suppe fra Hotel Viking at varme sig på. Allerede et kvarter efter døren var gået op, var der, det der mindede om køen til butikkernes udsalg foran huset, hvor en dejlig duft af varm suppe strømmede ud. Herefter gik det stærkt, og allerede klokken 13 kunne der meldes alt udsolgt fra julemandshuset.

Husk der er åbent i de fleste butikker til klokken 16 denne søndag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Varm suppe og hygge ved julemandens hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger