Voldspsykopat fik en bibel og blev forvandlet

Voldspsykopat fik en bibel og blev forvandlet

4. januar 2014 - kl. 0:01 - af

Overskriften er temaet, som Gert Alvin Hansen vil fortælle om, når han møder op i Lyngså kirkehus torsdag 23. januar kl. 19.00.

Gert Alvin Hansen er i dag 57 år gammel, og det er langt fra et eventyr, som han vil berette om. Han er tidligere kriminel, og samvittighedsløs vold, druk, rufferi og narko var dagens hårde kost, for den tidligere fængselsaspirant.

Gert Alvin Hansen fandt hurtigt, efter hans mor smed ham ud hjemmefra, den hårde kerne af gadedrenge, og var med da det blev moderne at bære rygmærker. Han har selv båret rygmærke som ”Satans Slaver”, som tog sig af ham, og her fandt han tryghed og fællesskab.. I løbet af ganske kort tid afløste det ene fængselsophold det andet, og samtidig kom der både narko og penge ind i billedet. Han gik ikke selv af vejen for at deltage i tæskehold, når nogen skyldte penge, og det var grove metoder, der blev taget i brug.

I fængslet lærte han hurtigt hvordan, man skaffer både alkohol og narko ind i fængslet. Det blev selvfølgelig opdaget, og herefter fulgte der straf i form af at blive flyttet til isolationscelle. En dag bankede det på celledøren, og Gert Alvin Hansen fortæller selv.

”- Jeg forventede det var en af fængselsbetjentene, og jeg mente ikke, at jeg havde noget at tale med ham om. Men glødelampen præsenterede sig som én af Kirkens Korshærs besøgstjeneste. En snak med ham kunne jeg nok få et par timer til at gå med”, fortæller han.

Foredragsholderen har skrevet bogen ”GERT – LIVSFANGEN”, som er udkommet på Logos Media Forlag. Overskuddet ved salg af bogen går til fattige børn i Honduras.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Voldspsykopat fik en bibel og blev forvandlet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER