Regnen stopper når udsalget starter

Regnen stopper når udsalget starter

4. januar 2014 - kl. 10:17 - af

Sådan kunne man fristes til at skrive.

I morgen søndag starter udsalget officielt i Sæby. Mange butikker er allerede i gang, men i morgen er dagen, hvor Handelsstandsforeningen indbyder til varm suppe og udsalg i mange af byens butikker.

Flere har denne søndag ekstra gode tilbud, som kun gælder denne ene dag og skal man tro DMI, har de også et godt tilbud til alle, der vil handle denne søndag. Lunt for årstiden, overskyet men tørvejr. Så kan man jo altid overveje om den mon holder vand, men suppen fra Hotel Viking er varm og klar klokken 12, lover Brian Fabricius.

Butikkerne har i morgen søndag åbent fra kl 10-16, på gensyn til en god handel…

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Regnen stopper når udsalget starter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER