Udstilling med gamle postkort<br>…

Udstilling med gamle postkort

3. januar 2014 - kl. 0:05 - af

I øjeblikket er der en større samling ældre postkort udstillet på Voerså Museum. Postkortene er alle fra Voerså og nærmeste omegn. Det ældste er 1894, og det yngste fra omkring 1960.

Det har altid været sådan, hvis man købte et postkort i en eller anden by, som man besøgte og sendte det hjem til familie og venner, så forlader det denne by for måske aldrig at vende tilbage!

I dag hvor folk bruger e-mail, facebook, sms, telefon og andre hurtige midler til at komme i kontakt med hinanden, så er der ikke længere behov for at skrive postkort, der jo også tog længere tid.

De gamle postkort fra Voerså og omegn har været strøet ud over hele landet, og i nogle år har et par ivrige samlere forsøgt at hente nogle af dem hjem igen ved opkøb på internettet. Det er disse gamle kort, der i øjeblikket er udstillet på museet – og som fortæller en hel masse lokalhistorie.

Lokalhistorisk Forening mødes hver tirsdag på Voerså Museum, Havnevej 1 fra 19 – 22. I denne periode kan udstillingen beses. Er der brug for ekstra åbningstid, kan det arrangeres ved henvendelse til Lokalhistorisk Forenings formand, Doris Nielsen, på telefon 98 46 01 41.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udstilling med gamle postkort
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER