Foredrag om Adda Ravnkilde ved Hans Gregersen

Foredrag om Adda Ravnkilde ved Hans Gregersen

3. januar 2014 - kl. 12:09 - af

Saltlandets Historiske forening for Sæby og Omegn indbyder til foredrag i Musikhuset onsdag den 15. januar kl. 19 med titlen ” Adda Ravnkilde og hendes tid”.

Adda Ravnkilde var forfatter, og skrev mens hun boede i Sæby fortællinger præget af tanker om naturalisme og  kvindefrigørelse. På Georg Brandes opfordring startede hun på læreruddannelse i København, hvor hendes alt for korte liv sluttede med et tragisk selvmord. Hun er begravet i Sæby, hvor hendes far var borgmester.

Det er, Hans Gregersen, den kendte historiker og-forfatter fra Sæby , der fortæller om Adda Ravnkilde og hendes tid og alle er velkomne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag om Adda Ravnkilde ved Hans Gregersen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER