Bella kom hjem igen efter 1½ døgn

Bella kom hjem igen efter 1½ døgn

2. januar 2014 - kl. 11:10 - af

Nytårsaften blev en noget bevæget aften for Jan Nymark fra Karup ved Hørby. Han fejrede nytårsaften i Voerså sammen med sin gode veninde Tinna Knøsen og havde taget sin jagthund Bella med, der er en korthåret hønsehund, for at den ikke skulle være alene hjemme.

Nytårsskyderiet var i fuld gang, og omkring kl. 22.00 skete ”katastrofen”. Bella blev så forskrækket over noget nærgående nytårsskyderi, at den stak af i fuld firspring.

Nu var gode råd dyre for Jan Nymark, for hunden var ikke helt på hjemmebane, og det var en noget trist Jan Nymark, der gik i seng hen på natten, uden at hans elskede Bella var kommet igen. Han sov næsten ikke, og den næste dag gik udelukkende med at lede efter Bella overalt i Voerså og omegn, men langt ud på aftenen var der ikke noget, der tydede på, den var i området.

Tinna Knøsen satte en efterlysning i gang på SaebyAvis.dk, Facebook og på Voerså bys TV – infokanal.

Torsdag formiddag var der bingo. Jan Nymarks gode ven, Jan Nielsen, ringede og fortalte, nu var Bella fundet. Nogle flinke mennesker havde ringet og fortalt, hunden løb rundt ved hegnet tæt på Voergård Slot. Kl. 10.00 torsdag 2. januar var Bella vel hjemme igen i god behold.

Selvfølgelig var der stor gensynsglæde mellem Bella og Jan Nymark.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bella kom hjem igen efter 1½ døgn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER