Hvad vi dog samler på<br>…

Hvad vi dog samler på

2. januar 2014 - kl. 12:52 - af

Der er næsten ikke det emne, der ikke er blevet vist på Rørholt gamle skole, i forbindelse med de nu over 20 afholdte samler og bytteudstillinger, der har været afholdt en gang om året. Her er der tale om så vidtgående ting som servietter, slips, vognpoletter, telekort, flinteøkser, påklædningsdukker, ølflasker, ølbrikker, ligthere, nisser, porcelænsgrise, sparebøsser, olielamper, strygejern, engle, sjove fyrfadslys, diddelting, keyhængere, effekter fra 2. verdenskrig, klejnesporer, flødekander, filmplakater, glansbilleder, fodboldkort, kniplepinde, julekort, frimærker, gamle mønter og pengesedler, porcelænsdukker, harmonikaer, bæreposer, motorcykler, legetøjsbiler, Peter Plysting, telefoner, kasketter, viskelæder, kuglepenne samt masser af andre emner.

Mulighederne er mange, så det er bare med at få ryddet op i gemmerne og komme af sted søndag 26. januar mellem 13 og 16, hvor der atter er tid at kigge på udstillingerne, i den gamle gymnastiksal arrangeret af Rørholt Idrætsforening.

Alle er velkomne med en samling – stor eller lille – og stadepladserne er gratis.

Vivi Olesen, der i flere år har været ”tovholder” for udstillingerne, fortæller at også børn er velkomne med udstillinger.

Ud over at kigge på og bytte med tingene er der også muligheder for at lave handler med udstillerne.

Tilmelding skal ske til Vivi Olesen på 30 54 15 80.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvad vi dog samler på
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger