Fremlysning: Vi har fundet en grå kanin

Fremlysning: Vi har fundet en grå kanin

2. januar 2014 - kl. 0:08 - af

Hvem mangler en mellemstor, grå og meget tam kanin?

Den gik på terrassen på Slagterivej 41 den 31. december. Arne Bæk, som bor på adressen har indfanget den, da han syntes, det var synd, den skulle gå ude i alt det skyderi, og den bor nu midlertidig hos nogle bekendte.

Mangler du din kanin, kan du henvende dig til Arne Bæk, Slagterivej 41 i Sæby, tlf.  9846 1254.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fremlysning: Vi har fundet en grå kanin' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER