Mange til Nytårsmarch dagen derpå

Mange til Nytårsmarch dagen derpå

1. januar 2014 - kl. 16:22 - af

Hjerteforeningens årligt tilbagevendende nytårsmarch på hjertestien i Gybels Plantage, blev endnu en gang et tilløbsstykke. Mere end 225 mennesker havde valgt at bruge denne første dag i det nye år på en rask gåtur i de dejlige omgivelser i plantagen, til trods for et noget fugtigt vejr, der måske kunne have holdt nogen hjemme på sofaen. Turen startede kl. 13.30 og allerede længe inden var der trængsel på parkeringspladsen ved Skjolds klubhus.

Kisser Olsen, formand for lokalkomiteen i Sæby ønskede godt nytår, og fortalte kort om de to mulige ruter på 3 og 4,5 km der var planlagt til dagens march. Herefter fortalte Merethe Gaardbo om nye spændende aktiviteter i hjerteforeningen i 2014.

Lokalkomite Sæby indleder samarbejde med Benefit – Sæby Fysioterapi – hvor hjertepatienter tilbydes 1 times motion efterfulgt af 1/2 times hyggeligt samvær en gang om ugen i 32 uger i 2014 og 2015.

Træningen varetages af fuldt uddannede fysioterapeuter og finder sted på Stationspladsen 4, Sæby mandage fra 16-17,30, første gang den 20. januar 2014.

Sidst blev der orienteret om endnu en nye hjertestarter, der snart er tilgængelig i Sæby. Det er IF Skjold Sæby, der har fået en sådan doneret, og den vil fra en af de første dage i dette nye år være tilgængelig ved klubhuset på Kjeldgaardsvej.

Med denne hjertestarter hos Skjold, er der nu i Sæby gamle kommune hele 28 hjertestartere til rådighed, nogen hele døgnet og andre i begrænset tid afhængig af de firmaer, der har den hængende.

Efter denne vigtige oplysning blev nytårsmarchen sat i gang, og snart snoede en lang hale af deltagere sig rundt på de noget opkørte stier i Gybels Plantage. Alt dette pga. den øjeblikkelige træfældning i området, men mon ikke stierne, de steder det er nødvendigt, reetableres efter endt arbejde.

Marchen sluttede ved Skjolds klubhus, hvor der var mulighed for at varme sig på en kop kakao, inden der endnu engang blev ønsket godt nytår deltagerne imellem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange til Nytårsmarch dagen derpå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger