Stidsholt udgiver elektronisk årsskrift

Stidsholt udgiver elektronisk årsskrift

27. december 2013 - kl. 16:35 - af

Som det er en mangeårig tradition, har Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole også i år i forbindelse med julen og årsskiftet udsendt et årsskrift. I år har skolen valgt kun at udgive årsskriftet elektronisk på skolen hjemmeside www.stidsholt.dk, hvor der er mulighed for at læse det.

I årsskriftet, som er et værk på 110 sider, er der dels mulighed for at læse og se billeder af, hvad der i løbet af året er sket på Stidsholt, og dels hvordan skoleåret forløb for årgang 2012/2013, der sluttede deres Stidsholt-ophold d. 29. juni i år. Man kan bl.a. læse forstander Steen Jensens tale ved dimissionsfesten og Årets Gang samlet af viceforstander Jeanette Larsen.

Køkkenleder Klaus Kjærgaard har lavet et indlæg om de mange forbedringer, det tekniske personale på Stidsholt sammen med leverandører udefra har lavet og er på vej med (renoveret foredragssal, nye fodboldbaner m.m.), og her ”praler” han også af de flotte resultater, Stidsholts køkken opnår.

Badmintonlærer Thomas Røjkjær Jensen og fodboldlærer Brian Pihl ser tilbage på de mange gode oplevelser, de hver især sammen med deres elever havde på deres idrætslinjer i skoleåret 2012/2013.

I årets løb er det flere gange lykkedes for Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole at få bragt indslag i TV 2 Nord. Bl. a. da ungdomsspillere fra den polske håndboldklub Wisla Plock i oktober måned besøgte Stidsholt. Fire gange i efteråret har Stidsholt haft samarbejde med Flygtningecentret i Frederikshavn. Den ene af gangene blev der bragt et indslag i TV 2 Nord. Tre af drengene på skolen Johan Toft-Nielsen, Nikolai Elkjær Frøstrup og Jeppe Hammershøj Laursen har skrevet artikler i årsskriftet om deres oplevelse af besøgene.

I Stidsholts årsskrift kan man også læse lærer Torben Pihls tilbageblik på 25 år som efterskolelærer og en præsentation af de nye medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer, skolen har fået i løbet af 2013.

I det kommende skoleår planlægger Stidsholt at starte en fitness-linje. Lærer Gitte Paulsen er tovholder på fitness-linjen, og hun har det sidste halve års tid arbejdet med at give fitness-linjen indhold. I årsskriftet kan læse om tankerne bag og indholdet i fitness-linjen, som laves i samarbejde med Dansk Gymnastik Forbund.
Læs Stidsholts årsskrift på www.stidsholt.dk.

I øjeblikket holder elever og lærere juleferie og samler kræfter til de mange aktiviteter, der kommer til at foregå hen over foråret. Eleverne vender tilbage til skolen søndag d. 5. januar.
Allerede onsdag d. 8. januar kl. 17 er der mulighed for at besøge skolen. Her holder Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole i lighed med landets øvrige efterskoler Åbent Hus på Efterskolernes Aften. Her kan interesserede kommende efterskoleelever med deres familier få en rundvisning på skolen og en snak med elever og personale, ligesom man også kan få smagsprøver på, hvad Stidsholts køkken kan præstere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholt udgiver elektronisk årsskrift' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER