Nytårshilsen fra Frederikshavn Teaterforening

Nytårshilsen fra Frederikshavn Teaterforening

27. december 2013 - kl. 10:34 - af

”Kære teaterinteresserede gæst”, skriver Bestyrelsen for Frederikshavn Teaterforening, og fortsætter:

”Med denne hilsen vil vi fra Frederikshavn Teaterforening gerne sig tak for et forrygende år. Et år, der ikke mindst gav os en Royal oplevelse med oplæsning af H.K.H. Prinsegemalens digte, på Sæbygård Slot. Det var helt unikt og sikke en stemning Prinsegemalen og vores gæster skabte sammen. Tak for det.

Vi har netop modtaget en julehilsen fra hoffet, med bl.a. denne tekst:
”Jeg glæder mig fortsat over planlægning og afvikling af et fint besøg i Frederikshavn Teaterforening” Og ja – det er vi da stolte over.

Ellers har det været et år, hvor vi igen har haft nok at se til. Det kræver masser af slid at være en frivillig forening, men når bare man som vi, brænder for det vi laver, så gør vi det gerne.

Men kære gæst, uden jer gik det aldrig, så derfor – der skal fra den samlede bestyrelse lyde en stort og ægte TAK fordi I altid bakker os op, det er vi super glade for. Så blive endelig ved med det.

Erhvervslivet og det politiske liv, spiller en enorm rolle for os. Uden opbakning og velvilje fra den kant, kunne det blive en uoverskuelig opgave at drive en frivillig teaterforening – en forening med over 450 medlemmer, det er da lige godt noget. Så også til alle jer, skal der lyde en stor tak fra os.

Fremtiden, vi klager ikke, der er store og gode oplevelser på vej til alle Jer fra alle os – så glæd jer. Husk der stadig er mulighed for at få billetter til de forestillinger, der kommer i foråret 2014. En fyldt sal er fantastisk ikke kun for bestyrelsen, men også for de skuespillere der står på scenen.

Livets mangfoldighed er kulturens styrke, sammenhold i oplevelsen og glæden ved det der sker lige nu og her. Det kan vi, det vil vi, og det tør vi. Så mød op, vi glæder os til at se dig.

På gensyn i Teater på Toppen – vi er klar til at byde dig velkommen også i 2014.

Facebook
Bliv medlem af vores facebook gruppe, her vil vi i 2014 lave konkurrencer og andet godt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårshilsen fra Frederikshavn Teaterforening ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger