Julehilsen fra vores kommende borgmester

Julehilsen fra vores kommende borgmester

23. december 2013 - kl. 6:41 - af

Jeg vil gerne ønske rigtig glædelig jul og godt nytår.

Der er valgt nyt byråd og ny borgmester.
Frederikshavn Kommune har mange udfordringer. Jeg har tidligere udtalt, at kun ved dialog finder vi sammen de bedste løsninger. Det fastholder jeg. Valget viste, vælgerne vil et byråd, der samarbejder. Det tager vi på os, og jeg går gerne i front for, det sker fyldest, for det er det, en borgmester skal. Jeg vil være borgmester for hele kommunen og arbejde for en ordentlig service på de kommunale kerneområder, men samtidig arbejde for kommunens erhvervsliv har ordentlige rammevilkår at arbejde under. Begge områders betingelser er forudsætningen for vækst, jobskabelse og bosætning.

Noget af det første det nye byråd kommer til at tage stilling til, er om vi skal byde ind på at være vært ved spejdernes lejr 2017. Det er en stor investering (anslået 27 mio.),men samtidig en investering med mulighed for at vores kommune kommer på landkortet. Over 40.000 vil komme på lejren, og det vil alt andet lige give aktivitet, handel og være til glæde for erhvervslivet.
Jeg vil gerne have en debat med borgerne, om vi skal gå hele vejen, for det kræver opbakning ikke alene fra byrådet men også fra borgene. Lad mig høre.

Noget af det første jeg tager hul på som borgmester er at skabe alliancer og få nærmere kendskab til muligheder, vi har for vækst og udvikling, hvor borgmesteren skal trække et læs. Og så er jeg bevidst om hele den kommunale organisation har brug for opbakning og retning til glæde for borgere og ansatte.

Der er mange udfordringer, men jeg er klar og spændt. Sammen er vi stærke.

Birgit Hansen
Borgmester fra 1. Januar 2014.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julehilsen fra vores kommende borgmester' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER