Brilleindsamling hos Lions Club Jydske Aas

Brilleindsamling hos Lions Club Jydske Aas

22. december 2013 - kl. 10:15 - af

”Aflever dine gamle briller hos Thiele i Sæby og giv dårlig seende et nyt syn på livet.

Mange mennesker i Sæby har allerede benyttet sig af tilbuddet med at aflevere deres udtjente briller hos Thiele.

Brillerne sendes nu af sted til glæde for andre mennesker i tredjelande. Torben E. Jensen vil fortsat med glæde modtage dine gamle briller samt sende dem videre.

I Burkino Faso har Lions Danmark igennem mange år været med i »Projekt Gensyn« – et projekt for behandling af flodblindhed og grå stær. Ved hjælp af en mobil øjenklinik foretages et stort antal øjenoperationer for grå stær og der uddeles øjendråber til bekæmpelse af flodblindhed. Det koster faktisk kun 20 kroner at redde synet for et menneske på denne måde.

Men operationer gør det ikke alene, og derfor kan rigtig mange, der aldrig ville få råd til selv at købe briller, hjælpes til et bedre syn med genbrugsbriller fra indsamlingerne i Danmark”, fortæller formanden for aktivitetsudvalget i Lions Club Jyske Aas, Gunnar Møller Nielsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brilleindsamling hos Lions Club Jydske Aas' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER