Opfordring: Hold kvittering og varer adskilt

Opfordring: Hold kvittering og varer adskilt

17. december 2013 - kl. 20:29 - af

Hos politiet bliver de ofte spurgt om, hvorfor man skal have kvitteringen i pungen, når nu butikkerne altid lægger den ned i posen?

Og fra politiet lyder det gode råd, at hvis posen og varerne bliver stjålet, har man ingen dokumentation overfor sit forsikringsselskab, og tyven kan gå hen i butikken og få pengene retur for den vare, du har købt.

God og sikker julehandel lyder det fra politiet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Opfordring: Hold kvittering og varer adskilt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER