Syvsten IF melder udsolgt til Stig Rossen

Syvsten IF melder udsolgt til Stig Rossen

12. december 2013 - kl. 13:47 - af

”Utroligt så stærkt salget af billet til Stig Rossen og Vennerne samt 4play den 1. februar i Syvsten Hallen er gået. Lige fra starten har der været stor interesse omkring billetsalget, og vi må nu melde udsolgt.

320 har allerede bestilt buffet som er noget nyt i år. En buffet med 3 slags kød, kartofler, salat og flutes. Maden leveres af Syvsten Gl. Bageri, og hvis flere billetindehavere ønsker at købe mad til festen, kan dette stadig gøres på tlf. 2145 1823”, siger Inge Rasmussen fra Syvsten Hallen og slutter med at sige:

”Tak gære publikum. Vi glæder os til den 1. februar”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Syvsten IF melder udsolgt til Stig Rossen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER