Så kan det blive jul i Volstrup!<br>…

Så kan det blive jul i Volstrup!

10. december 2013 - kl. 0:23 - af

Den traditionsrige adventskoncert i Volstrup Kirke med Musikkorps Sæby og MAS-koret var noget af et tilløbsstykke i søndags. Der kom folk fra Aalborg og store dele af Vendsyssel for at høre de dejlige julesange og salmer. Kirken var propfyldt til bristepunktet, og ekstrastole måtte i anvendelse, for at alle kunne få en plads.

Sognepræst Kate Felskov mindedes sidste år, hvor sneen lukkede vejene i Vendsyssel 2. søndag i advent, og hvor gudstjenester og den traditionsrige adventskoncert måtte aflyses. Men i år er det, som det skal være!

Musikkorps Sæby og MAS-koret spillede mange af de gamle elskede julemelodier, men har også fornyet sig og spillede og sang nye, dejlige sange og musik.

Det er en skøn juletradition, som dirigenterne har lovet at fortsætte næste år!

Glædelig jul til alle!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så kan det blive jul i Volstrup!
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER