Manglende interesse for Forbrugervalg 2013

Manglende interesse for Forbrugervalg 2013

10. december 2013 - kl. 11:24 - af

Der har nu været afholdt valg af forbrugerrepræsentanter til Frederikshavn Vand A/S og Frederikshavn Spildevand A/S.

Ud af knap 30.000 stemmeberettigede, hvoraf de fleste har haft mulighed for at afgive 2 stemmer, er der afgivet i alt 346 stemmer. Dette svarer til en stemmeprocent på 0,61 %.

Resultatet af forbrugervalget er, at Steen Møller Andersen har fået 173 stemmer og Børge Egebak har fået 93 stemmer. De er dermed valgt som forbrugerrepræsentanter til Frederikshavn Vand A/S og Frederikshavn Spildevand A/S.

Liselotte Kondrup Heftholm har fået 80 stemmer, og er dermed valgt som suppleant.

En kommentar til “Manglende interesse for Forbrugervalg 2013” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Manglende interesse for Forbrugervalg 2013”

  • Alle er vist enige om at der har været en alt for ring interesse for dette valg. Om forbrugerne er blevet valgtrætte ovenpå kommune-, regionsråds- og ældrerådsvalg etc. ved jeg ikke, men fakta er at selve valget og profilering af kandidaterne ikke er blevet markedsført særligt tydeligt – man fristes til at sige usynlig. Uanset de to valgtes forbrugeropbakning, håber jeg de vil kaste sig ind i kampen om at sikre de billigst mulige priser på vand til os forbrugere. Man behøver ikke at have en særlig lang hukommelse for at kunne huske da prisen for vand var den halve af hvad den var nu, dengang vi fik vand fra Sæby Kommunens Vandforsyning.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Manglende interesse for Forbrugervalg 2013 ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER