De nominerede til lokale erhvervspriser er fundet

De nominerede til lokale erhvervspriser er fundet

9. december 2013 - kl. 9:19 - af

Erhvervshus Nords bestyrelse har nomineret 15 kandidater til Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2013, mens otte personer og virksomheder er nomineret til Iværksætterprisen 2013.

Frederikshavn Erhvervsråd, bestyrelsen for det lokale erhvervskontor Erhvervshus Nord, har nomineret 15 kandidater til Vækst og Vilje Erhvervsprisen 2013 og otte kandidater til Iværksætterprisen 2013. Vinderen af priserne afsløres ved Vækst og Vilje erhvervs- og kulturarrangementet i Det Musiske Hus den 17. januar 2014.

–    Vi er glade for at kunne nominere så bred en skare af virksomheder i Frederikshavn Kommune til Vækst og Vilje Erhvervsprisen. Det er et udtryk for, at der er god vækst og fremgang i vores erhvervsliv og i mange forskellige brancher. Hele otte iværksættere er nomineret, og mange af disse rummer et stort fremtidigt vækst- og beskæftigelsespotentiale, siger Karl Erik Slynge, bestyrelsesformand Frederikshavn Erhvervsråd.

Det er niende gang, at Vækst og Vilje Erhvervsprisen uddeles, og den gives til en virksomhed/virksomhedsleder i Frederikshavn Kommune, som har ydet en ekstraordinær indsats for erhvervsudviklingen i Frederikshavn Kommune.  De nominerede er:

Gitte Henning A/S (Skagen), Skagerak Pelagic A/S (Skagen), Slagter Munch ApS (Skagen),
Dansk Mikrobølge Teknik Aps (Sæby), K.B Metal ApS (Sæby), NBE Production A/S (Østervrå), A.B.C Service ApS (Østervrå), Happydays A/S (Frederikshavn), Lyngsaa A/S (Frederikshavn), RAIS A/S (Frederikshavn), D-T Interlink A/S (Frederikshavn), Vestergaard Marine Service A/S (Frederikshavn),
Roblon A/S (Frederikshavn), Lars Dannervig (for Hotel Herman Bang, Restaurant Empire, Café Empire, Sæby Søbad) og Farm Fun (Aalbæk).

Iværksætterprisen uddeles for fjerde gang til en virksomhed/person, som har etableret eller overtaget en virksomhed i Frederikshavn Kommune inden for de seneste fem kalenderår og gennem dette bidraget positivt til erhvervsudviklingen i området. De nominerede er:

Catonets (Skagen), Jesper Winther – Skagen Fiskerestaurant (Skagen), Grenen Maskinfabrik ApS (Skagen), LBB3 (Aalbæk), Stæhr Marine Engineering A/S (Frederikshavn), Orskov Offshore A/S (Frederikshavn), Dennis Sommer (2takt Café og Brasserie) (Frederikshavn), Helle Høyer (Designersmarket og Mejeriet i Jerup) (Skagen).

De nominerede er indstillet af Skagen Erhvervsforening, Sæby Erhvervsforening, Frederikshavn Erhvervsforening, FREDERIK handels- og virksomhedsforening, Sæby Handelsstandsforening, Skagen Handelsstandsforening og Turisthus Nord. Vinderen bliver kåret af Erhvervshus Nords bestyrelse.

Foruden de indstillingsberettede er Arena Nord, Spar Nord og Frederikshavn Kommune sponsorer af arrangementet den 17. januar 2014.

De tidligere vindere:

Vækst og Vilje-prisen

2012: Danish Yachts, Skagen

2011: Nordmark Maskinfabrik, Sæby

2010: Stena Line for The Reef Resort, Frederikshavn

2009:  Frank Størup – Restaurant Franks, Frederikshavn/Sæby

2008: Karstensens Skibsværft, Skagen

2007: Hotel Viking, Sæby

2006: Jeppe Ørskov, Frederikshavn

2005: MAN Diesel A/S, Frederikshavn

Iværksætterprisen:

2012: Ostefruen, Sæby

2011: Prime Ocean, Skagen

2010: Karma-Sushi v/Morten Hansson, Frederikshavn/Skagen

Om Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord varetager den kommunale erhvervsindsats i Frederikshavn Kommune. Erhvervshus Nord er den samlede driftsenhed for erhvervsforeningerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby, som til sammen har mere end 450 medlemsvirksomheder. Husets specialiserede konsulenter yder rådgivning og sparring til virksomheder og iværksættere og samarbejder med en bred vifte af aktører både lokalt, nationalt og internationalt for at udvikle erhvervslivet.  Målet er at skabe økonomisk vækst, vækst i beskæftigelsen og vækst i kompetenceniveauet.  Læs mere på www.erhvervshusnord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De nominerede til lokale erhvervspriser er fundet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger