Kommunen går efter at få Danmarks mest digitale borgere

Kommunen går efter at få Danmarks mest digitale borgere

6. december 2013 - kl. 0:03 - af

Kommunens borgerservicecentre og biblioteker deltager i en landsdækkende konkurrence om at have Danmarks mest digitale borgere. Kommunen vil arbejde for, at flest mulige borgere får oprettet en digital postkasse i de kommende måneder, hvor konkurrencen løber.

I Borgerservice har vi hver dag medarbejdere ”på gulvet” som hjælper med at udstede og aktivere Nem ID, hjælper med at komme i gang, introducerer til Borger.dk og andre offentlige sider.

Frederikshavn Kommune konkurrerer fra den 25. november til den 25. januar med en lang række andre kommuner om at få flest digitale postkasser blandt borgerne. Allerede nu har en rigtig stor andel af kommunens borgere oprettet en digital postkasse. Kommunen har tidligere på året markeret sig som en af landets bedste til at hjælpe borgerne i gang med at betjene sig af selvbetjeningsløsninger på kommunens hjemmeside eller borger.dk.
Deltagelsen i konkurrencen skal være med til at sætte fokus på, hvad digitaliseringen af det offentlige Danmark helt konkret betyder for kommunens borgere. Samtidig vil kommunen gerne være på forkant og have endnu flere i gang med at bruge Digital Post, inden det i november 2014 bliver obligatorisk.

Danmarks mest digitale borgere
I konkurrencen kåres der to vindere. Den kommune, der har den største procentvise andel af borgere, der har oprettet en digital postkasse på konkurrencens sidste dag, den 25. januar, vinder ”Danmarks mest digitale borgere”. Den kommune, der i perioden opnår den største procentvise stigning i antallet af oprettede digitale postkasser, vinder æren af at være ”Danmarks digitale højdespringer”.

I vinderkommunerne trækkes der lod om et antal lækre gadgets blandt de borgere, der har en digital postkasse. Afsender af konkurrencen er Digitaliseringsstyrelsen i regi af den fællesoffentlige kampagne om digital kommunikation med det offentlige.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen går efter at få Danmarks mest digitale borgere ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER