SFO julehygge med gran og julelys

SFO julehygge med gran og julelys

29. november 2013 - kl. 9:43 - af

– I den sidste tid har børnene her i SFO-en rigtig glædet sig. De har haft rigtig travlt med at lave julegaver til både forældre, bedsteforældre, søskende og andre pårørende. De er gået op i det med liv og sjæl, og netop til denne dag i dag hvor forældre, bedsteforældre og søskende er på besøg, har de haft travl med at bage. Der har den sidste tid været en liflig duft af julebag i nogle af lokalerne, fortæller pædagog Dorthe Linde Jørgensen.

Det er skolefritidsordningen i Voerså, der torsdag 28. november har besøg af pårørende til børnene. I et lokale er der fuld gang i fremstilling af julepynt. Her har Sofie på 7 år besøg af mormor Karen Kristensen og mor Anette Maigård Kristensen. Sofie fortæller, hun er i gang med at klippe guirlander til juletræet hjemme i stuen, og hun allerede har lavet en hvid rose med grønne blade og et blåt hjerte med grøn hank.

I et andet lokale dufter det af nyplukket gran. Her bygges der dekorationer op i ler med kalenderlys, kogler, mos, gran, sløjfer og anden julepynt. Det er helt tydeligt, børnene går op i det med liv og sjæl, men de voksne holder sig bestemt ikke tilbage og yder helt bevidst deres bedste bidrag for børn og børnebørn.

Hele seancen varede omkring to timer, og det er længe uden pauser, så de voksne skiftedes til at mødes i hyggekrogen, hvor der serveredes kaffe med børnenes hyggelige julehjemmebag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SFO julehygge med gran og julelys' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER