Hos Berg Hairstyler i Vestergade bliver der byttet plads

Hos Berg Hairstyler i Vestergade bliver der byttet plads

26. november 2013 - kl. 12:32 - af

Fra den 1. december overdrager Emma Berg sin frisørsalon i Vestergade 16 til Marie Louise Brøndum.

Emma har været selvstændig frisør i Sæby i 41 år, og vil stadig arbejde i salonen på fuld tid.

”Jeg glæder mig til at overdrage salonen til Marie Louise, da hun er en dygtig og frisk pige med gå på mod”, siger Emma Berg. ”Jeg vil benytte overdragelsen til at takke alle mine dejlige kunder for den store tillid og trofasthed, de har vist mig i alle årene – det har været fantastisk”, siger Emma Berg.

Marie Louise Brøndum er udlært hos Frisør A på havnen i Sæby, og har været ansat hos Berg Hairstyler i 4 år.

”Jeg glæder mig meget til at overtage Berg Hairstyler. Jeg synes hele processen er lærerig, udfordrende og spændende. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Og samtidig er jeg glad for Emma vil blive på fuldtid. Vi har et suverænt samarbejde”, fortæller Marie Louise Brøndum.

I anledning af overtagelsen vil der være reception i salonen med lidt lækkert til ganen, søndag den 1. december kl. 14.00-ca. 16.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hos Berg Hairstyler i Vestergade bliver der byttet plads' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER