Stille år i Voerså Fiskerleje<br>…

Stille år i Voerså Fiskerleje

23. november 2013 - kl. 10:05 - af

Det var ikke de helt vilde projekter, der har været udført i det forløbne år, sagde formand Mogens Berg Jensen i sin beretning, da Voerså Fiskerleje afholdt generalforsamling i havnens klubhus onsdag 20. november med 17 fremmødte ud af 120 medlemmer. Dog var der monteret en hel del elstik til autocampere på parkeringspladsen og en tømmeanordning til spildevand. Havnens nye redskabsrum er taget i brug, og af kommende nye projekter skal der monteres flere og nye landgangsbroer med elektrisk lys.

Både på den nye og gamle havn, er der udført projekter af Frederikshavn Kommune ved hjælp af personer, der har været i arbejdsprøvning. Her havde havnens bestyrelse udført en ønskeliste til kommunen, og på både ny og gammel havn var der blevet malet klub- og fiskehuse, mod at Voerså Fiskerleje betalte materialerne, og det syntes formanden så rigtig godt ud.

Regnskabet viste et underskud på kr. 35.000 -, som det også var budgetteret til.

I 2014 er der budgetteret med et underskud på kr. 79.000 –, som følge af stigende gebyrer til Frederikshavn Kommune.

I 2014 skal der betales gebyrer til kommunen på kr. 258.000 -.

Nyvalgt til bestyrelsen blev Inger Lene Harboe og Benno Christensen i stedet for Henning Brønnum og Arne Lemming, der begge ikke ønskede genvalg. Morten Nielsen blev genvalgt. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Mogens Berg Jensen, Ejvind Pedersen, Bjarne Mechlenburg og John Vognsen.

Suppleanter er Jørgen Nielsen og Gynther Mølgård.

Revisor Børge Egebak blev genvalgt.

Bestyrelsen konstituerer sig i nærmeste fremtid.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stille år i Voerså Fiskerleje
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger