Open by Christmas for fuld musik

Open by Christmas for fuld musik

20. november 2013 - kl. 0:02 - af

Torsdag den 28. november er der Open by Christmas i Sæby, forretningerne holder åbent til kl. 22 og vanlig vis med mange spændende juletilbud.

Det er første gang Sæby Handelsstandsforening forsøger sig med at holde by Night på en torsdag, men årsagen er ganske simpelt den, at fredag er stor julefrokostdag, samtidig med at der er aftenåbent i flere andre byer i Nordjylland.

De seneste år har der været hyggelig julemusik i gaderne og på Torvet til Open By Christmas, krydret med de gode tilbud, men i år har Handelsstandsforeningen valgt at give den hele armen, så der både bliver plads til juletog, juletræs salg, Bimse & Bamse, julemand, forskellige boder og ikke mindst stor koncert på Torvet i forbindelse med arrangementet.

Ligesom det er første gang Open by Christmas ligger på en torsdag, er det også første gang i mange år, at der igen sælges juletræer på Torvet i Sæby. Her kunne nogen så måske fristet til at tænke, om det ikke er synd for de stakkels spejdere ved SuperBrugsen, men nej, for det er rent faktisk dem, der holder flyttedag og rykker ind på Torvet, således julehyggen kan nå kogepunktet i Sæby hele december måned.

Omkring musikken, så er det heller ikke et hvilken som helst orkester, der skal sørge for både stemning og varme til de forhåbentlig mange mennesker, der kommer til Sæby denne torsdag aften. Der er nemlig tale om ingen mindre end Danmarks mest kendte Grand prix band, Fenders. Det er dansk popmusik i superligaen, nu på 35. år. Efter 12 CD’er/LP’er og et utal af singler har Fenders bagagen fuld af egne hits. Bl.a. It’s Magic (2007), En lille melodi (MGP 1986), Sommer (Top Charlie 2010) og læg hertil det bedste fra 60’erne og op til i dag, så mon ikke de sammen med en god skefuld julestemning for alvor kan få sat gang i julehandlen 2013.

Husk: handel lokalt, det betaler sig altid – brug Handelsstandsforeningens stempelkort og vind præmier for mere end 35.000 kr. i december!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Open by Christmas for fuld musik ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger