Tousgaard åbnede kommunalvalget i Manegen

Tousgaard åbnede kommunalvalget i Manegen

19. november 2013 - kl. 11:18 - af

En morgenfrisk Jørgen Tousgaard bød de fremmødte Sæbynitter velkommen til kommunal- og regionsvalget 2013, som han samtidig erklærede for åbent.

Der var hurtigt fyldt op med ivrige vælgere i Manegen, og det var tydligt at spore tilfredsheden med det, hos de mange lokale kandidater der ligeledes var mødt frem til valghandlingen.

Der kan stemmes 22 steder i kommunen, og helt frem til kl. 20 er der mulighed for at få sat sit kryds. I Manegen kan ca. 7.800 sætte deres kryds og dermed få indflydelse på byrådssammensætningen i Frederikshavn Kommune de næste 4 år.

Senere på aftenen omkring kl. 22 forventes optællingen at have kastet lys over de 31 mandater i det nye byråd, og ved midnatstid vil der med stor sandsynlighed kunne sættes navne på de nye medlemmer, som sætter sig ved det runde bord i byrådssalen efter nytår.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tousgaard åbnede kommunalvalget i Manegen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER