Oplandsskolerne skal fortsat bevares

Oplandsskolerne skal fortsat bevares

17. november 2013 - kl. 13:55 - af

Reformen af den frederikshavnske skolestruktur blev i 2010 vedtaget af SF, Venstre og De konservative – men uden Socialdemokraterne, som bl.a. ønskede, at oplandsskolerne skulle sammenlægges eller nedlægges.

Her ved indgangen til en ny byrådsperiode er oplandsskolerne igen i spil.

Vi har fra SF’s side i indeværende byrådsperiode holdt hånden under oplandsskolerne, fordi vi mener, at de medvirker til at gøre oplandsbyerne endnu mere attraktive for tilflyttere og danner rammerne for et kulturelt mødested.

Det vil vi fortsat kæmpe for i den næste byrådsperiode, men at det skal lykkes forudsætter, at forældrene bakker op om deres børns skole. I det øjeblik forældrene sender deres børn ind til byerne for at gå i skole, forsvinder grundlaget for at holde skole i oplandsbyerne. Og den udvikling vil set med SF-øjne være uheldig.

Brian Pedersen
Byrådskandidat for SF

En kommentar til “Oplandsskolerne skal fortsat bevares” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Oplandsskolerne skal fortsat bevares”

  • Rart at høre Brian Pedersen, men kan vi nu stole på jer, som til sidste valg? (Host-Host)

    Med Venlig Hilsen
    M Hansen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplandsskolerne skal fortsat bevares' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER