KV2013:<br>Bredt samarbejde

KV2013:
Bredt samarbejde

13. november 2013 - kl. 15:42 - af

Alle ønsker et bredt samarbejde i det nye Byråd, det ønsker vi konservative også, det ville være til gavn for kommunens borgere og ikke mindst for de ansatte i kommunen, dette ville give en tryghed i ansættelsen , og vi ville undgå disse evindelige 15-16 og 16-15 afgørelser.

Det store spørgsmål er så , hvilke budget skal vi køre efter i fremtiden, er det med ”Funny Money” , eller det med ”salami” metoden, hvordan kan A gå ind for V´s budget og omvendt, for mig er det med det bredde samarbejde en svær opgave, det eneste budget som grundlæggende kunne forene er De konservative´s, eller vil det blive som vi spåede i Byrådsalen , at ingen af de fremlagte eller vedtagne budgetter holder længere end til d. 10. januar.

Så mit fromme ønske for Frederikshavn kommunes, borgere  og ansatte, lad os så lave det brede samarbejde, med den rigtige borgmester for enden af bordet, det fortjener Frederikshavn kommune.

Peter E. Nielsen
Konservativ Borgmesterkandidat

En kommentar til “KV2013:
Bredt samarbejde” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “KV2013:
Bredt samarbejde”

  • 4 spørgsmål til Peter E Nielsen, formand for socialudvalget ( herunder hjemmeplejen ).

    1: Vil du forklare, hvad er 15-16 og 16-15 afgørelser ?.

    2. Syntes du ikke at vi i vores kommune har kørt efter funny money, og salamimetoden i de sidste 4 år?.

    3. Har i allerede været ved at spå i byrådssalen, om budgetterne nu også kan holde, puha, det bringer lidt koldsved frem.

    4. Og så spørger jeg dig, hvem er den rigtige borgmesterkandidat ?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'KV2013:
Bredt samarbejde'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER