Faglighed og fremdrift i folkeskolen

Faglighed og fremdrift i folkeskolen

9. november 2013 - kl. 9:42 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Anders Broholm, Byrådskandidat for Venstre i Frederikshavn Kommune.

Det vigtigste i folkeskolen er, at fagligheden er i top, for eleverne går i skole for at lære noget! Udvikling skal ske med udgangspunkt i den enkelte elevs niveau, så folkeskolen understøtter elevernes stærke sider og styrker de svage sider så niveauet hæves.

Motivation og trivsel er forudsætningen for at lære noget, derfor skal vi fortsat arbejde for at skabe en afvekslende skoledag, hvor man ikke bare sidder på stolen og lytter.

Vi skal skabe fremdrift i folkeskolen ved at åbne den mere overfor omverdenen, såsom erhvervslivet og fritidslivet. Jeg mener, at vi skal skabe en mangfoldig ledelse ved at åbne bestyrelserne op så fx lokale ildsjæle eller arbejdsmarkedets parter kan blive medlem.

Vi skal blive bedre til at vejlede efter folkeskolen, således eleverne vælger den rette ungdomsuddannelse. Det er ikke et mål, at mange får en lang uddannelse – det er et mål, at alle udfolder sit potentiale!

Anders Broholm, Byrådsmedlem (V),
Gruppeformand og sundhedsudvalgsformand.

En kommentar til “Faglighed og fremdrift i folkeskolen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Faglighed og fremdrift i folkeskolen”

 • Liberal Alliance er principielt imod heldagsskolen, der skaber skoletrætte børn. Når den nu alligevel skal indføres, er det helt afgørende for at det bare skal have den mindste chance for at blive en succes, at man får lærerne med, ellers kommer heldagskolen til også at skaber skoletrætte lærere:

  – Ingen tilstedeværelsespligt for lærerne.
  – Lærerne skal have lov til at få en lokalaftale ( den danske model)
  – inklusion kan være meget problematisk
  – lærerne skal undervise – ikke pædagoger.

  Mvh

  Peter Laigaard
  Spidskandidat
  Liberal Alliance

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Faglighed og fremdrift i folkeskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER