Dansk Folkeparti under lavmålet<br>…

Dansk Folkeparti under lavmålet

8. november 2013 - kl. 8:47 - af

Det er i orden at føre valgkamp, og promovere sig selv så meget som muligt. Men det er ikke i orden at føre valgkamp på andres bekostning, og lyve for at gøre sig selv interessant. Det er det jeg nu har oplevet et par gange fra Dansk Folkeparti. Senest Poul Sørensen, som påstår at det er SF som har weekend lukket toiletterne ved Rutebilstationen i Sæby. Kommunen har intet med det nævnte toilet at gøre, idet det er NT der driver toiletterne, og har ansvaret for at de er åbne og rengjorte. Nu er det jo ikke første gang at Dansk Folkeparti ikke holder sig til sandheden i et forsøg på at promovere sig selv, derfor denne reaktion.

Den 2. november, var Flemming Rasmussen, DF, i Sæby Avisen, med en løgn med en påstand om, at jeg skulle have bedt P-vagterne kontrollere valgplakater. En påstand der er direkte løgn, da jeg slet ikke har været indblandet i denne sag, og sikkert selv, efter storm og regn, har plakater som hænger for lavt. Det er helt i orden at man har forskellige meninger og holdninger til politik, men det er bare ikke i orden at føre valgkamp med urent trav, og komme med løgnagtige udtalelser. Meget skal man finde sig i, men når løgne er det DF fører valgkamp på, så må jeg fatte til pennen. Ukultiverede og respektløs det er hvad man kan kalde disse udtalelser fra Hr. Poul Sørensen og Flemming Rasmussen.

Brian Pedersen  SF.

2 kommentarer til “Dansk Folkeparti under lavmålet
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Dansk Folkeparti under lavmålet
…”

 • Det er jo kun en halv vind du svarer på.
  Jeg nævnte ganske rigtig toiletter ved rutebilstationen, men om de er lukket af NT eller teknisk forvaltning gør jo ikke problemet mindre.
  Men du svarer ikke på hvorfor de øvrige toiletter i kommunen er lukket, og hvorfor turist besøgene i kommunen er faldet.
  Dansk Folkeparti, kommer frem, ved at holde mennesket i centrum.
  Systemet er et redskab, som skal bruges som sådan.

 • Hvornår og hvor har jeg skrevet, at du lukker toiletterne på rutebilstationen i Sæby? Det skal du ikke have æren for.
  Det er nok med de øvrige toiletter du har stået for at lukke.

  Med venlig hilsen
  Poul Sørensen
  byrådskandidat no. 6
  Dansk Folkeparti.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dansk Folkeparti under lavmålet
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER