Find ud af hvem du er på Arkivets Dag

Find ud af hvem du er på Arkivets Dag

4. november 2013 - kl. 10:35 - af

Slægtsforskning er sjovt, spændende og i stigende grad populært, blandt andet når kendte i TV følger deres aners spor – og så er det nemt at komme i gang med.

Lørdag d. 9. november er det Arkivernes Dag, og i den anledning er der åbent hus på arkivet i Sæby, hvor erfarne slægtsforskere og medlemmer fra Saltlandets Historiske Forening er klar med starthjælp til nye slægtsforskere, og gode råd til dem, der måske allerede har kastet sig ud i at undersøge hvem de er.

Der er mange hjælpemidler at hente på arkiverne, men efterhånden kan meget af arbejdet foregå hjemme fra computeren, da mange arkivalier og slægtsforskningsredskaber efterhånden er blevet frit tilgængeligt på internettet. På Arkivernes Dag kan du blive sat ind i de mange muligheder, og forskellige hjemmesider, der findes. Der er mulighed for at høre om forskellige slægtsforskningsprogrammer, og endelig kan du høre om, hvad du kan finde på arkivet i Sæby. Måske kan du med et hurtigt opslag eller to finde de første spor og komme i gang i jagten ud i slægternes led.

Arkivets Dag er lørdag d. 9. november, og Byhistorisk Arkiv i Clasens Gaard, Algade er åben fra kl. 13-16.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Find ud af hvem du er på Arkivets Dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER