Ordet er frit: <br>Valgplakater

Ordet er frit:
Valgplakater

3. november 2013 - kl. 0:05 - af

SF ´eren Brian Pedersen har sendt sine P-vagter ud på nye opgaver ”valgplakat-patrulje”, godt suppleret af hans loyale medarbejder ingeniør Torben Wilmar.

Er det kun mig, der allerede rede nu lugter urent trav igen – endnu en omgang politisk plat fra Brian Pedersen.

Rundt omkring i kommunen henstår afmærkningsmateriel midt på veje og fortove. Afmærkningsmaterialerne har stået sådan i månedsvis og halve år, men der sker ingen opfølgning og udbedring af skader i forbindelse med undermineringer m.v.

At du og din administration kommer op på mærkerne ang. en bagatel om valgplakater, som skal hænge i max 3 uger i lygtepælene, virker helt ude i hampen. Hvad med at få gjort noget ved de reelle problemer !

Ingeniør Wilmar hoppede rask på samme vogn og udsendte forleden et trusselbrev til alle lokalpolitikere. Han har tilsyneladende glemt at han tidligere på måneden om samme regelsæt blev citeret for flg.:

Torben Wilmar, Sæbyavis.dk den 18. november 2011 citat om ulovlige reklameskilte: Nogen ville måske tænke, kunne kommunen ikke bare fjerne dem og sende regningen videre, men så let er det ikke. Reglerne på det område er meget firkantet og inden kommunen kan skride til den slags foranstaltninger, skal der sendes varslingsbrev samt et påbud med en rimelig frist, inden der kan skrides til handling med henblik på nedtagning for festivalens regning.

Torben Wilma, Kanalfrederikshavn.dk den 31. oktober 2013 om valgplakater:

Kommunen giver politikerne en tidsfrist på et par dage til at få hævet plakaterne, såfremt det er nødvendigt, og derefter vil der blive gennemgået en kontrol ved kommunens vejnet.

– Efter tidsfristen på et par dage kontrollerer vi, om det rent faktisk er blevet ordnet, og er der stadig valgplakater, der hænger for lavt, giver vi en yderligere tidsfrist på 24 timer. Hvis der så stadig ikke er sket noget, piller vi simpelthen plakaterne ned for politikerens egen regning, fortæller Torben Vilmar.

Torben Wilmar og forvaltning overvej at prioritere lidt på opgaverne f.eks. vurdere hvor farlige skilte og afmærkninger uden belysning midt på gader og fortove er – sammenholdt med nogle valgplakater, der er gledet lidt ned af en lygtepæl.

Mange borgere er dødtrætte af sløvsindet i forvaltningen – brug dog mandskab og materiel til de væsentlige opgaver, så vi kan undgå ulykker og erstatningskrav mod kommunen.

5 kommentarer til “Ordet er frit:
Valgplakater” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Ordet er frit:
Valgplakater”

 • For det første, så skulle det forbydes at hænge valgplakater op på hver lygtepæl i hele kommunen, jeg har lige set tre billister i dag der sad og kiggede op på lygtepælene, i en rundkørsel, og i et venstresving hvor dem bagved måtte helt op og blokere bremsen, (afstanden var korrekt )

  Tænk sig at blive så emsig at man skal ud med målebåndet, for at se om det hænger i den rigtige højde, det kan da ikke have noget med oversigten at gøre?
  hvor mange biler kører der på cykelstien?

  Hvis din politiker ikke formår at gøre opmærksom på sig selv uden plakater på 4 år ( nå ja det er der jo nogle der gør) så mangler de i min verden engagement.

  Derfor kan alle de valgplakater spares væk, til gavn for vores pæne by, og til gavn for ressurcespildet.

 • For det første, så er lovgivningen om valgplakater ens i hele landet, og IKKE lavet lokalt.
  For det andet, så handler det om trafiksikkerhed, når der er regler for højden. I sidste uge i nyhederne fortalte lastbilchauffører, at de mange steder ikke kunne se cyklisterne i sidespejlene, fordi valgplakaterne hang for lavt og spærrede for udsynet.
  For det tredje, så tager jeg afstand fra, at folk i almindelighed og politikere i særdeleshed hænger navngivne ansatte ud, når de skal lufte deres meninger.

 • Halloo, jeg har ikke hængt nogen politikere ud ,og der er ikke nogen der kan tage højde for stormvejr hvor plakaterne drejer sig som en snurretop.

  Med hensyn til til trafiksikkerhed, så sker der flere uheld udenfor skilte kampagnen ( den politiske ) end der er i de samme 4 år derefter.

  Min pointe med indlægget var, at du må gerne tørre dit barn på næsen, du må gerne spise din madpakke,( stadig medens du kører,) du må klø din hund bag øret, du må skifte CD, OSV .

  Lad os nu få fornuften ind i dialogen.

 • Allan Borup. Vedr. at hænge nogen ud, så er det rettet mod Flemming Rasmussen. Ansatte i kommunen arbejder under de retningslinjer, politikerne selv udstikker, og jeg finder det dybt kritisabelt, at en kandidat til byrådet skriver om navngivne ansatte i den tone, der er anvendt her.
  Og med hensyn til trafiksikkerheden, så finder jeg det relevant at påpege, at loven omkring dette ikke er en lokal opfindelse, og derfor ikke kan ændres af hverken politikere eller embedsfolk. Ligesom loven omkring de andre ting du nævner heller ikke er noget, man i Frederikshavn Kommune kan ændre på.
  I øvrigt er det vel ikke noget at blive fornærmet over, at man får besked på at kontrollere sine plakater efter stormen. Især ikke når lastbilchaufførerne påpeger det som et problem for cyklisters sikkerhed. Det var i nyhederne i sidste uge, og der blev sendt fra vores kommune.
  Jeg synes ikke, der er fornuft i en dialog omkring, hvad man må i trafikken, for det er hverken lokale politikere eller lokale skribenter, der får lov at bestemme det. Derimod synes jeg, der er fornuft i at fortælle byrådskandidaterne, at de bør føre valgkamp uden at angribe kommunens ansatte.

 • Jeg synes det er gak gak, at det kun er politikere og cirkus, der må hænge plakater op i lygtepælen. (men der jo tydeligvis en sammenhæng)
  Hvis jeg vil holde et loppemarked, må jeg ikke hænge noget som helst op på lygtepælene. Er det ikke at forskelsbehandle, på allerhøjeste plan???????????
  SAMME REGLER FOR ALLE, OG NUL PLAKATER I LYGTEPÆLENE!!!!!!!!!!!!!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit:
Valgplakater '
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER