Energibosserne tjener for lidt !<br>…

Energibosserne tjener for lidt !

2. november 2013 - kl. 0:07 - af

Professor Anders Drejer skriver i Energi.dk Nyt, at direktører i Energiselskaberne med en løn på 1- 2 millioner tjener for lidt. I en normal privat virksomhed med 2,5 milliarder i omsætning ville lønnen tilsvarende være 4-5 mill. Videre malende beskrevet i indlægget ”if you pay with peanuts, you get monkeys”.

Spis nu lige brød til. Når sandheden skal frem, uanset liberalisering eller ej, så er Energiselskaberne i realiteten stadig monopolselskaber. Direktørens fornemmeste opgave er at holde rede på, hvor mange kw timer har jeg købt og hvor mange har jeg solgt og hvor mange har musene spist. Og så ellers bære bundlinjen ind til Bestyrelsen. Skulle det afstedkomme en årsløn på 5 mill. ?

Næh der hvor hunden ligger begravet er, at så store omsætninger som Energiselskaberne håndterer, kan visse ejere slet ikke stå for. De kaster sig ud i alle mulige andre forretningsområder udenfor energihåndtering, som de ingen forudsætninger har for at drive. Hvilket i virkelighedens verden har givet enorme tab til almindelige EL forbrugere.

Hvis man vælger at bruge forbrugernes penge til at spekulere i Bredbånd, bore efter gas i Nordatlanten, spekulere på Børsen e.t.c. og ikke holder sig til kerneopgaven, er det nok klogt at se sig om efter andre kompetencer. Men var det ikke endnu klogere at gøre sig klart hvilken rolle og ansvar Energiselskaberne har overfor forbrugerne ?

Jens Hedegaard Kristensen

Frederikshavn

Bestyrelsesformand og en række andre Bestyrelsesposter i Energisektoren igennem 16 år.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Energibosserne tjener for lidt !
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER