Stor tilslutning til lokale Klaverdage

Stor tilslutning til lokale Klaverdage

29. oktober 2013 - kl. 0:04 - af

Over 100 elever er klar til at deltage i faglige og sociale arrangementer, når Klaverdagene løber af stablen den 5.-6. november i Det Musiske Hus.

Der er lagt op til både fællesaktiviteter, masser af faglige udfordringer og musikalsk udfoldelse, når Klaverdagene – der tidligere har vist sig som en stor succes – i år afholdes den 5.-6. november. Med over 100 elevtilmeldinger i aldersgruppen 6-65 år vidner det om, at der igen i år er store forventninger til Klaverdagene.

Som noget helt nyt er arrangementet tilrettelagt sådan, at eleverne på skift i grupper besøger forskellige værksteder med musiske aktiviteter. På den måde er der både plads til de faglige og sociale aktiviteter, når elever fra hele Frederikshavn Kommune gæster Det Musiske Hus i begyndelsen af november. Fællesnævneren for de to dage er sang, spil og bevægelse, og eleverne får i løbet af dagene mulighed for at afprøve teknikker og øvelser i forskellige workshops, der undervejs indeholder en fællesaktivitet til stor glæde for alle deltagerne.

Tirsdag d. 5. november, der er den første af de to Klaverdage, samles eleverne fra Skagen sammen med frederikshavnereleverne. På andendagen deltager eleverne fra Sæbyområdet sammen med frederikshavnereleverne. Eleverne inddeles i fire hold pr. dag (efter alder og hvor lang tid de har spillet) og besøger hver især fire værksteder. I alt deltager 10 lærere på Klaverdagene.

Program for Klaverdagene d. 5. – 6. nov.

kl. 9.00 Velkomst

kl. 9.10-9.55 Værksteder – runde 1

kl. 10.05-10.50 Værksteder – runde 2

kl. 11.00-11.30 Fællesaktivitet (sang, spil og bevægelse)

kl. 11.30-12.00 Frokost

kl. 12.00-12.45 Værksteder – runde 3

kl. 12.55-13.40 Værksteder – runde 4

kl. 13.45 Tak for i dag!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor tilslutning til lokale Klaverdage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER