Valgstemning i Lyngså<br>…

Valgstemning i Lyngså

27. oktober 2013 - kl. 18:24 - af

Politiske stikpiller og spørgelystne borgere prægede Lyngså Borgerforenings valgmøde på Værestedet.

Borgerne i Lyngså og omegn havde stor lyst til at møde de politiske kandidater. Godt 50 tilhørere havde fundet vej til Værestedet, hvor det blev nødvendigt at finde ekstra borde og stole frem, så alle kunne få en plads.

Fem kandidater til det kommende valg – Mogens Brag (V), Brian Pedersen (SF), Werner Flissikowski (DF), Jens Porsborg (K) og Jørgen Tousgaard (S) udgjorde aftenens panel, og det var et meget veloplagt forum, som ikke sparede på spidsfindige kommentarer og andre stikpiller frem og tilbage mellem partifarverne.

Stor spørgelyst
Paneldeltagerne fik hver deres berømte fem minutter til at fortæller, hvad der stod højt på dagsordenen i deres kandidatur, inden ordet blev givet frit.

Mange af tilhørerne havde øjensynligt forberedt sig, for der var rigtig stor spørgelyst, som gav anledning til debatter om mange forskellige emner.

Det var selvfølgelig populært at politikerne ønskede at bevare de nuværende lokaliteter i Lyngså, og der blæste også positive vinde til fordel for den lokale skole i Voerså. Dog var der også en opgave for lokalområdet, nemlig at sørge for, at der var børn nok til skolen.

Park og vejs vedligeholdelse og pasning af de grønne områder gav ligeledes anledning til en del debat, hvor der blev stillet spørgsmål til hvor meget arbejde og hvor ofte kommunen har tænkt sig at udføre opgaver i de små lokalsamfund.

Det samme gjaldt hjælp og pleje til syge og ældre, der skal blive så længe så muligt i eget hjem, er der taget højde for at det måske kræver flere ressourcer, lød spørgsmålet fra salen.

Et rigtig varmt emne var salg af tomme kommunale bygninger og ubenyttede arealer, som politiske modstandere gerne ville høre mere om.

Der var som sagt stor spørgelyst fra salen og en lige så stor velvilje til at svare fra panelet, så da sluttidspunktet nærmedes sig, var det svært at få lukket debatten, hvor ivrige tilhørere og politikere stadig sad med et par spørgsmål og svar på læberne.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Valgstemning i Lyngså
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER