Lions Club Jydske Aas inviterer til BANKO i Manegen

Lions Club Jydske Aas inviterer til BANKO i Manegen

26. oktober 2013 - kl. 0:09 - af

Bankospillet henvender sig til alle aldersgrupper, som har lyst til spænding og socialt samvær, søndag den 3. november kl. 14. Eftermiddagen byder også på amerikansk lotteri og gratis kaffe. ”Vi har mange præmier, så mød op og støt samtidig Lions Club. Overskuddet går ubeskåret til humanitær hjælp rundt omkring i verden, samt støtte til lokale formål”, fortæller Gunnar Møller Nielsen, formand for Aktivitetsudvalget.

Det kommende års aktiviteter bliver foruden bankospillet: Salg af Lions Julelotteri, uddeling af Julestjerner på plejehjemmene i Gl. Sæby kommune, bankospil i foråret, samt Sankt Hans arrangementet ved Sæby Å.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lions Club Jydske Aas inviterer til BANKO i Manegen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER