Lyst til at gå på malekursus?<br>…

Lyst til at gå på malekursus?

25. oktober 2013 - kl. 1:04 - af

Kursister på et lokalt malekursus i Østervrå spejder sammen med underviser Rita Engelbrechtsen efter flere medkursister.

Helt uventet har et kursus med porcelæns-, olie- og akvarelmaling på Torslev Skole ikke fået den tilgang af kursister, som det normalt har haft. Fem-seks kreative piger har meldt sig, og de håber på, at lidt flere har lyst til at være med, for ellers vil kurset blive aflyst. – I de sidste par sæsoner har vi været et helt hold, fortæller deltagerne, så det undrer os meget, hvor de bliver af, alle dem, der skulle være med. Et kvalificeret gæt er, at kurset kun har været udbudt på internettet, og det kan være årsagen til, at flere interesserede ikke har været opmærksom på, at de skulle tilmelde sig her.

Erfaren underviser
Det skorter ikke på kvalificeret vejledning på kurset, der har den kreative og alsidige kunstner Rita Engelbrechtsen som underviser. Rita, eller RAS, som de fleste vil kende hende under, har 49 års erfaring med kurser indenfor oplysningsforbundene forskellige steder i Nordjylland.

Kommende kursister kan altså roligt regne med at lære noget. Det gælder uanset om man er helt nybegynder, let øvet eller øvet indenfor området.

Porcelæns-, Olie- og Akvarelmaling
-Maling er en dejlig fritidsbeskæftigelse med udfordring til kreativ brug af farver, lyde det fra Rita Engelbrechtsen, som understreger, at kurset er for alle aldre. – Jeg undervises efter traditionelle såvel som nye teknikker. Det kan være helt traditionel porcelænsmaling, akvarel eller olie på lærred, men vi arbejder også meget med strukturer i billederne, eller kollager i forskellige materialer.

– I øjeblikket sniger julen sig lige så stille ind, og måske arbejdes der lige p.t. også på julegaver, lyder det hemmelighedsfuldt.

Mandag eftermiddag
Holdet mødes hver mandag eftermiddag i Billedkunstlokalet på Torslev Skole. – Vi er så småt gået i gang, men nye deltagere kan sagtens nå at være med frem til lige før jul, det er bare at møde op på skolen, fortæller de ventende kursister, der forsikre om, at her også er plads til hygge over en kaffetår og et stykke kage.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyst til at gå på malekursus?
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger