Er din leder Nordjyllands bedste?…

Er din leder Nordjyllands bedste?…

21. oktober 2013 - kl. 11:33 - af

Den Nordjyske Ledelsespris uddeles for sjette gang i november, og i modsætning til de fleste andre priser er det her medarbejderne selv, der kan indstille deres chef.

Mens dårlig ledelse kan få medarbejdere til at flygte fra en arbejdsplads, kan den gode leder omvendt skabe både arbejdsglæde og gode resultater. Derfor er der behov for at hylde de dygtige ledere – og ingen er nærmere til at udpege dem end deres egne medarbejdere.

Det er baggrunden for Den Nordjyske Ledelsespris, som netop nu søger kandidater. Indstillingsfristen er fredag den 1. november, og der efterlyses kandidater fra alle brancher og alle områder af Nordjylland.

Uanset om man er mellemleder eller øverste chef, uanset om man kommer fra en privat eller offentlig virksomhed, og uanset om man er leder for en mindre eller større gruppe medarbejdere, kan man komme i betragtning til Den Nordjyske Ledelsespris.

Prisen er tidligere år blevet givet til adm. direktør Søren Rathcke fra Hedegaard Agro A/S, områdedirektør Marianne Holmsgaard fra Post Danmark, Postområde Nordjylland i Aalborg, mejeridirektør Jonna Mortensen fra Arla Foods, Bislev Mejeri, fabrikschef Bjarne Henriksen fra NOPA A/S i Hobro og daglig leder Mona Hagbard Maaløe Mortensen fra Plejecenter Thulebakken i Aalborg.

Den Nordjyske Ledelsespris uddeles på Lederne Himmerlands konference i Aalborg Kongres & Kultur Center torsdag d. 21. november 2013. Fristen for at indstille kandidater er fredag den 1. november.

Fakta om Den Nordjyske Ledelsespris 2013

• Den Nordjyske Ledelsespris er stiftet i 2008 og bag prisen står UCN act2learn LEDELSE & HR, Lederne Himmerland, Aalborg Kongres & Kultur Center og Erhverv Norddanmark.

• For at komme i betragtning til Den Nordjyske Ledelsespris 2013 er det en forudsætning, at den pågældende er leder eller ejer af en virksomhed i Region Nordjylland og udøver personaleledelse i det daglige. Derudover vil lederen blive udvalgt efter kriterier som evnen til at motivere og anerkende medarbejderne, en høj grad af troværdighed og integritet, evnen til at skabe et godt arbejdsmiljø samt at opnå positive mål og resultater.

• Prisen uddeles på Lederne Himmerlands konference i Aalborg Kongres & Kultur Center torsdag d. 21. november 2013.

• Prisvinderen får – udover æren – overrakt en statuette af kunstneren Thorvald samt en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kr.

• Sidste frist for indstilling af kandidater til lederprisen er fredag den 1. november 2013 kl. 12.00.

• Se mere og find link til indstilling af kandidater på:  www.ucn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er din leder Nordjyllands bedste?...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER