Den fremtidige model for folkeoplysningsudvalget

Den fremtidige model for folkeoplysningsudvalget

20. oktober 2013 - kl. 11:11 - af

– Ved seneste Kultur- og fritidsudvalgsmøde blev vedtaget en fremtidig model for Frederikshavn kommunes folkeoplysningsudvalg. For at imødekomme en tvivl der i nogen kredse er opstået vil vi fra Kultur- og fritidsudvalgets side gerne præcisere hvad beslutningen reelt betyder, fortæller Mogens Brag.

– Med den nye sammensætning af folkeoplysningsudvalget giver vi foreningslivet et langt mere dynamisk organ der rækker ind i relevante politiske udvalg og giver et mere foreningsorienteret udvalg. Tidligere tiders politiske fnidder i folkeoplysningsudvalget bør dermed være historie nu.

Paraplyerne Frederikshavn Ungdoms Fællesråd og Idrætssamvirket er sikret to pladser hver og aftenskolen en. Et medlem af Børne- og Ungdomsudvalget og et medlem af Sundhedsudvalget samt KFU’s formand er de politisk udpegede og dermed har foreningslivet fortsat flertallet.

Folkeoplysningsudvalget kan ad hoc indkalde relevante personer til konkrete sager og dermed yderligere kvalificere beslutninger. Der er altså ikke tale om, at paraplyorganisationer eller dele af foreningslivet er forbigået – tværtimod har foreningslivet fået endnu mere vægt, til gavn for for os alle i Frederikshavn kommune. Oplægget til den ændrede struktur er blevet til i samråd med det eksisterende folkeoplysningsudvalg, hvor implicerede parter i øvrigt har sæde.

Mvh.
Frederikshavn kommunes Kultur- og fritidsudvalg

Hanne Bøgsted
Pia Karlsen
Ole Rørbæk Jensen
Peter Laigård
Frode Thule Jensen
Jens Porsborg
Mogens Brag

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den fremtidige model for folkeoplysningsudvalget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER