Stidsholt får hjertestarter<br>…

Stidsholt får hjertestarter

19. oktober 2013 - kl. 11:42 - af

Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole har nu anskaffet en hjertestarter. Som en stor institution i et meget lille lokalsamfund mener vi, det må være vores opgave at sørge for, at der på Stidsholt er adgang til en hjertestarter, siger forstander Steen Jensen. Vi er omkring 140 unge og voksne, der dagligt har vores gang på skolen. Derudover har vi hele tiden mange besøgende – unge, forældre og øvrige pårørende, der kommer på skolen til idrætsstævner eller i forbindelse med kampe mod vores elever. Og vi lægger hus til andre store arrangementer, fortsætter Steen Jensen.

I den kommende tid er Stidsholt værter for både et foredrag med tidligere minister Britta Schall Holberg, et stort badmintonstævne og Girlpower, et stort pigefodboldstævne. Til de to idræts stævner forventes mere end 200 deltagere. Og allerede i den kommende uge får Stidsholts håndboldlinje besøg af 45 polske håndboldspillere, der skal bo på skolen og træne og spille kampe mod Stidsholts håndboldspillere.

Hjertestarteren er placeret i Stidsholts hovedindgang, hvor der er åbent de fleste dage i løbet af året, slutter Steen Jensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholt får hjertestarter
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER