Fire Sæby virksomheder nomineret til innovationspris

Fire Sæby virksomheder nomineret til innovationspris

18. oktober 2013 - kl. 0:11 - af

Frederikshavn Erhvervsråd har nomineret 11 lokale virksomheder til at deltage i den regionale innovationskonkurrencen TAG FAT, som sidste år blev vundet af Vestergaard Marine Service i Frederikshavn.

Region Nordjylland har for andet år sat jagten ind for at finde Nordjyllands mest innovative virksomhed. Sidste år blev den regionale finale vundet af Vestergaard Marine Service, og 11 nye lokale virksomheder er nu nomineret og har takket ja til at deltage i konkurrencen. Frederikshavn Erhvervsråd har nomineret følgende virksomheder: Offshore and Marine Contacts, Danish Yachts A/S, Saga Shipping A/S, Klostergydens Fisk, Nordjysk Bioenergi, Amanda Seafoods A/S, CH Marine Consult Aps, Hotel Viking, Sæby Svømmebad, Norkab A/S og Nordtronic A/S.

– Det har ikke været svært at nominere så mange af vores lokale virksomheder, fordi vi har et innovativt erhvervsliv. Vi er i vores område vant til at skulle kæmpe for tingene, og det kræver, at man er innovativ og fokuseret på at udvikle og optimere sin virksomhed. Vi har derfor en god tro på, at en af vores kandidater kan få sejren til Frederikshavn Kommune for andet år i træk, siger Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsråd.

De nominerede skal besvare en spørgeskemaundersøgelse fra COWI, der skal måle innovationskraften i virksomheden. De tre virksomheder, der scorer højest, går videre i den kommunale finale. På baggrund af undersøgelsen og anbefalinger fra en innovationsekspert fra Aarhus Universitet kårer Frederikshavn Erhvervsråd den endelige vinder. Vinderen fra Frederikshavn Kommune skal i maj 2014 dyste med vinderne fra de andre nordjyske kommuner i den regionale finale.

Om TAG FAT 2013
Region Nordjylland lancerede i 2012 kampagnen TAG FAT. Formålet er at sætte spot på regionens mest innovative virksomheder – og på innovation som drivkraft til vækst. I Tag Fat – kampagnen får virksomhederne de rette værktøjer til at arbejde med innovation. Gennem konkurrencen spørgeskemaundersøgelse får de testet deres virksomheds innovationskapacitet og i en rapport får de kortlagt styrker og svagheder, så der er noget at arbejde videre med.

Læs mere her: www.tag-fat.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fire Sæby virksomheder nomineret til innovationspris' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER