Spejderne i Voerså siger tak for en festlig dag

Spejderne i Voerså siger tak for en festlig dag

17. oktober 2013 - kl. 14:01 - af

Knud Søhane spejderne i Voerså skylder stor tak til alle dem som var med til at gøre 30 års jubilæumsfesten til en fantastisk dag.

Hvis ikke det var for alle de lokale sponsorer, havde det været en meget svær opgave at løfte. Alle steder har de mødt stor vilje til hjælp med sponsorgaver til lotteriet, sponsorater til klatrevæggen, selv snobrødsdejen var sponsoreret.

”Vi kan umuligt nævne alle ved navn her, men en særlig tak skal lyde til dem, som har støttet muligheden for, at vi på dagen kunne leje den 8 meter høje klatrevæg. Tømrermester Martin Rishøj, Murermester Karsten Thomsen, K. Bredmose Murerforretning, Minkavler Lars Møller Sørensen og Elektriker Søren Jensens eftf. Alle har givet et økonomisk bidrag til væggen.

Derudover har vi også fået imødekommet en ansøgning om støtte fra FUF, Frederikshavn Ungdoms Fællesråd.

Bageren i Super Brugsen sørgede for fantastiske kagemænd til spejderpris. Guldbageren i Dronninglund klarede snobrødsdejen og Bageren på Gl. Ålborgvej i Sæby klarede pandekagedejen. Butik LL i Mølholt sponserede blomster til bordene, samt gevinster til lotteriet”, siger Marianne Christiansen på Knud Søhane spejdernes vegne.

Stor tak skal også lyde til de “gamle” spejderpiger, som havde lavet en rigtig spændende udstilling om Knud Søhanes 30 årige liv i Voerså.

Feststemningen kan de leve længe på, og mindes med stor glæde. Nu er spejderne så i gang med sidste del af efterårsprogrammet. Der er masser af spændende aktiviteter og den første weekend i november er der Halloween lejr for alle spejderne. En tilbagevendende “uhyggelig” tradition, som alle ser frem til.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spejderne i Voerså siger tak for en festlig dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER